- 1 κιλό γιαούρτι 2%
- 1/2 μπουκάλι σιρόπι αγαύης ή 1/2 σακούλα κρυσταλλική στέβια (δοκιμάστε για να δείτε κατα πόσο το θέλετε γλυκό)
- 1-2 βανίλιες σκόνη
- Λίγα αμύγδαλα χωρίς φλοιό ψιλοκομμένα
- Αποξηραμένα φρούτα (παπάγια, ανανά, μάνγκο κλπ) ψιλοκομμένα σε κυβάκια (περίπου 1 κουπα)
EKTEΛEΣH:
Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι με το σιρόπι ή τη ζάχαρη, πολύ καλά όμως μέχρι να αφρατέψει. ΄Επειτα ρίχνουμε τις βανίλιες, τα αμύγδαλα και τα αποξηραμένα φρούτα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Βάζουμε το μπολ στην κατάψυξη και κάθε 45′ το βγάζουμε και το ξαναχτυπάμε για 5 “ στο μίξερ. Την διαδικασία αυτή την κάνουμε 5 φορές εκτός κ αν έχουμε παγωτομηχανή οπότε τα πράγματα ειναι πιο εύκολα.
Σερβίρεται σκέτο ή με μέλι και αμύγδαλα!!!!
Leave a Reply